HET MEDIAPACT ONLINE EVENT

Woensdag 27 september tussen 10.30 en 11.30 uur

Op de Nationale Dag van het Respectvol Samenwerken organiseren de zes initiërende partijen van het Mediapact Respectvol Samenwerken (RTL, NPO, Talpa Network, EMG, NEP en de NCP (Nederlandse Content Producenten) het állereerste Mediapact Online Event. Alle medewerkers binnen de Nederlandse media-industrie zijn op woensdag 27 september tussen 10.30 en 11.30 uur van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het online evenement dat de branche zal inspireren, informeren en verbinden. Uiteraard worden jullie ook bijgepraat over de plannen rondom het Mediapact.

Wat kun je verwachten?

🎤 Interactieve Gesprekken: Humberto Tan voert als de host boeiende en eerlijke gesprekken met de CEO's van de deelnemende partijen en regeringscommissaris Mariëtte Hamer.

🤝 Samenwerken & Inzicht: Ontdek de laatste ontwikkelingen, nieuws en de toekomstplannen van het Mediapact Respectvol Samenwerken en kom tot inzicht hoe het de industrie beïnvloedt.

🗣️ Jouw Rol: Belangrijker nog, jouw mening telt! Er is volop ruimte voor interactie en jouw vragen zullen rechtstreeks worden beantwoord of je nou vanuit huis, kantoor of vanuit de studio inlogt.

Mis deze kans niet om bij te dragen aan respectvol samenwerken in de media-industrie. Laten we samen de toekomst van onze branche vormgeven.  

Het is eenvoudig om deel te nemen

📅 Wanneer: Woensdag 27 september
🕥 Tijd: van 10.30 tot 11.30 uur
🌐 Waar: Online en live via deze website

Meer informatie

Wil je laten zien dat je dit initiatief ondersteunt?
Download hier ons logo

Download hier een social filter

Informatie voor bedrijven, neem contact op met: 
Info@respectvolsamenwerken.nl

Informatie voor de media
Klik hier voor het persbericht 

Alle bedrijven binnen de mediabranche zijn van harte welkom om zich aan te sluiten bij het Mediapact. Samen kunnen we zorgen voor een veilige en inspirerende werkomgeving.

V.l.n.r. Manon van der Hoek (NCP), René Delwel (EMG), Pim Schmitz (Talpa), Sven Sauvé (RTL), Frederieke Leeflang (NPO), Arjan van Westerloo (NEP) • Credits foto: Wessel de Groot